Strani

torek, 09. januar 2018

PA ZAČNIMO

Pozdravljene drage ustvarjalke že v drugem tednu novega leta .
S prav veliko toplino v srcu, se zahvaljujem za te čudovite voščilnice, ki so prispele v naš dom. Iskrena hvala za te lepotičke 💝


Nadaljevala bom z domačimi nalogami pri Tini "MŠPU", malo plonkanja 😃 opogumila me je Lili.
Saj ne, da jih ne bi želela narediti prej, samo...bla bla bla, oglejmo si raje voščilnice, ki jih počasi sestavljam.

Prva bo z bleščicami. Uporabila sem rezalno šablono in štampiljko hišice, ki jo je Tina oblikovala za Rayher, napis je od Najlepšega Para. Smrečice so stara zaloga "ne vem od kod???
Dodala sem strukturni sneg od Deco Art, ki sem mu dodala bleščice Rayher. Tudi napis ima njihove bleščice.druga: tresočka s tilom. Pri tej voščilnici sem se pozabavala z disterss oxide; broken chine; wilted violet; peeled paint in faded jeans. Snežinke sem toplotno embosirala, nato pa sem vse pošpricala z Gllimer Mist. Til je v viola barvi, vendar se na fotografiji slabo vidi. Polnilo star zaloga.
Obe voščilnici lepim v Januarsko galerijo.In še Sarina pravljično zasnežena vasica, ki je žal ostala tudi nedokončana, pa nič zato, bo pa naslednjič dobila popolno podobo 😊
Vasica je tudi uvod, k naslednji voščilnici...

11 komentarjev:

 1. Malenkost, hvala tudi tebi. Zelo lepe izdelke si nam ponudila na ogled.lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasne voščilnice si prejela in tudi naredila. Prekrasna pa je tudi zasnežena vasica.

  OdgovoriIzbriši
 3. Prelepo si ustvarjala in s sestrično sva prav občudovali tvojo voščilnico s katero si naju razveselila. Lepe voščilnice in čudovita zasnežena vasica.

  OdgovoriIzbriši
 4. WAW tole pa je lepa objava- same lepotićke na kupu :). Vasica je čudovita in sploh ni videti, da bi bila nedokončana.

  OdgovoriIzbriši
 5. Še dve prekrasni voščilnici!!! Tako zelo nežni, čudovitih barv! In vasica - pravljična in čarobna!!! Ponovno si me navdušila✨. Zbirka dobljenih pa je navdihujoča. Lep dan ti želim, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepe si dobila in tudi zelo lepe naredila. Lepo bodi, moi

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudoviti sta tvoji in lepo je videti tvoj kupček prejetih :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. Jaz grem pa od zadaj naprej in sem nadaljevanje že videla. :-) Pa nadaljujmo od zadaj naprej. :-) Vasica je čarobna in ni videti, da ni dokončana. Tresočki si izdelala fantastično ozadje, pravljično hiško pa lepo postavila v zasneženo pokrajino. Toliko lepih želja je prispelo k tebi, da se tisto... bla bla bla... letos ne bi smelo več ponoviti. :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Še ena, ki bo šla v rikverc...z vasico si navdušila tudi mene...imam občutek, da bo naslednje leto nastalo veliko mesto.Pa dve lepotički...še posebno v lila izvedbi...prelepo je vse skupaj.

  OdgovoriIzbriši
 10. kako lepa objava, tale krasna zasnežena hišica, pa ta vasica .... noro lepo!

  OdgovoriIzbriši

Več objav...