Kleklanje

petek, 8. januar 2021

Zdravo v 2021

Pozdravljene drage blogerke!

Moja prva letošnja objava naj se začne z vašimi prečudovitimi izdelki, ki ste mi jih poslale ob koncu leta. Vsake voščilnice sem se razveselila kot otrok darila pod novoletno jelko. Občudovala sem vsak detajl, ki je bil na voščilnici in mi pričaral rahel nasmeh na usta. Besede ki ste jih zapisale, pa so se mi nežno usedale na srce kjer so našle svoj kotiček.

Sama sem letos naredila voščilnice le za svoje najdražje. Ostalih nisem pošiljala, ker...skratka, v življenju pridejo stvari, ki te ustavijo, te potisnejo v globino žalosti...kaj bi pisala o tem, bolj kot ne je že vsaka od nas okusila to grenko plat življenja. 

Ne želim se opravičevati in žalovati na blogu, rada bi samo povedala da sem vseeno bila med vami, z vami, vas spremljala in občudovala vse lepe stvari, ki ste jih izdelale. 

Ja, rabila sem čas, da zopet najdem v sebi tisto iskrico, ki mi bo v prste poslala energijo in bodo pripravljeni za ustvarjanje.

Vsem v letu, ki je pred nami, želim veliko Zdravja in vsega kar želite same dodati k njemu. Tu pa je slika vaših prečudovitih izdelkov.


HVALA VAM 💓💓💓 



6 komentarjev:

  1. Naj leto 2021 zapolnijo same lepe stvari! Velik objem, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Danica, naj 2021 "skompenzira" vse lanske slabe stvari in ti napolni dneve z drobnimi pozornostmi, ki ogrejejo srce. Ustvarjala in prišla na obisk boš takrat, ko bo srce za :). Medvedji objem na daljao!

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Danica, naj bo to leto lepše in boljše! Vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  4. Danica, v trenutku pridejo tudi slabe stvari. Zato cenim vsak lep trenutek, med nje štejem tudi najin lanski klepet, saj takšne pozornosti preprosto bogatijo. Vse kar je slabega naj čimprej mine in iz srca ti želim dobro leto. Hvala za lepe želje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Naj te v letu 2021 spremljajo samo lepe stvari. Pošiljam ti en veeelik objem in poljub<3

    OdgovoriIzbriši

Več objav...