Kleklanje

petek, 6. oktober 2017

Medvedki

Danes sem se le uspela odlepiti s postelje in se lotiti izziva na CRAFT-anici. Na voščilnici sem uporabila te čudovite medvedke iz seta "Medvedja prijatelja".
Upam, da mi bo v prihodnjih dneh kaj bolje in bom končno lahko ustvarjala s šablonami, ki mi jih je po žrebanju poslala Tina. Za enkrat pa tole...aja, objavljam tudi nekaj škatlic, ki sem jih naredila za lepe trenutke:)
















SE NADALJUJE ⇓😉

9 komentarjev:

  1. Jaz pa od zadaj naprej... :-) A tudi tebe so virusi onesposobili? Ti hudobe grde! Čim prej jih preženi nekam daleč stran.
    Vidim, da si se lepo igrala s paper piecing tehniko pri šalih, ki grejejo lušne medvedke. :-) Čudovite škatlice si ustvarila. Ena je lepša od druge. Tudi tridelna voščilnica je prelepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena Danica, joj koliko lepih izdelkov si nam ponudila na ogled. Občudujem vse od medvedkov do škatlic,njihovih notranjosti,dodatkov,....
    Fantastično!!!
    Lep vikend Tamara 😊

    OdgovoriIzbriši
  3. Danica kapo dol za vse čudovite srčne izdelke. Eden je lepši od drugega, čisto sem preč od navdušenja! čestitke :-)
    Sončka pošiljam, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. ajej, koliko čudovitih izdelkov na kupu :-)) Eden je lepši od drugega ...

    OdgovoriIzbriši
  5. A ti to resno? Najprej nas pustiš en mesec brez objave,potem pa ....bummm.Mene si pustila brez besed.Toliko lepih...kaj lepih, fantastičnih izdelkov.Od ljubkih medvedkov do romantičnih škatlic in nežnih kuvert.Bravo!!!
    Poljubček :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne stvari si nam pokazala in odlično uporabila Tinine novosti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ojoj, kako si pa ti pridna. Res si čudovito prikazala Tinine novosti. A niso ljubki ti medvedki. Seveda si izdelala tudi krasne škatlice in vse ostalo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Svetovno, vse pohvale od medotov do škaltic presenečenja. Dodelano v nulo :)

    OdgovoriIzbriši

Več objav...