Kleklanje

ponedeljek, 13. januar 2020

Rojstvo

Moja letošnja objava se pričenja z dobrodošlico ob rojstvu. Odločila sem se, da tokrat oblikujem malo drugačno voščilnico.
Naredila sem večjo rozeto, kateri sem vidni rob okrasila z luknjačem Mathe Stewart. Na hrbtno stran sem iz kompleta, kreativni krogi in krogi s šivi, prilepila na rozeto 2x izrezane kroge, ki služijo posvetilu. Vidno stran sem okrasila z napisom in metuljčki, ki jih je Tina oblikovala za Rayher.



Na prvi strani sem uporabila šablone MD, čipko iz tila, nekaj kristalčkov, rožic, ki sem jih naredila sama in neka sekvenčkov. Na body sem nalepila ime novorojenke in krono iz kompleta šablon pri "slonovih".
Na obešalniku se veselo plazijo polžki iz kompleta igrivi palčki.


Dobrodošlico lepim v:
Najlepši par - Galerija januar 
Vesela hiška - Nekdo se je pravkar rodil


Tako, prva objava je za menoj, vam pa želim, lep začetek tedna.




12 komentarjev:

  1. Čudovita dobrodošlica deklici Zoji.
    Pozdravček Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Danica, mene si čisto navdušila s tole dobrodošlico mali Zoji! Čudovita je. Čisto posebna in tako lepo in natančno izdelana, da je veselje. Hvala, ker si jo pokazala v Veseli hiški.
    Objem, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta dobrodošlica dojenčici je pa zeeelooo lepa in bogata. Kako zelo dodelana in posebna. Me je povsem prevzela😊. Lp Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Oppa, tole pa je noro všečna otvoritev sezone ustvarjanja :). Bogato in roza, kot se spodobi za malo princesko :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Iiiijoj...tole rozetko se bo pa "kradlo" na veliko ...tako je lušna, da bi jo morala patentirat...

    OdgovoriIzbriši
  6. Wow!! Se strinjam s puncami, da je tole fantastična ideja in da si jo super izpeljala. Res je čudovita dobrodošlica Zoji in tebi na našem Izzivu v Veseli hiški.
    Objem Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši
  7. Res bravo za takšno posebno izvedbo dobrodošlice ob rojstvu. Čudovita rozetka.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo, kako si pa tole lepo naredila. Čudovita rozeta, fantastične barve, papirji in detajli. Fenomenalno vse skupaj. Hvala, da si svojo mojstrovino pokazala tudi v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  9. Wau, tole pa je mojstrovina. Izbor papirjev, kombinacija, detajli...... fenomenalno. Navdušena nad tvojo drugačno voščilnico za Zojo. Lepo, da si z njo okrasila galerijo Vesele hiške. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  10. Wawwww,tole pa je prava paša za oči.Prekrasno rozetko si namenila mali Zoji.Prav vse mi je neznansko všeč in ja....za čisto desetko!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Danica, pravljično lepa je tvoja voščilnica, tako mehka in ljubka. Pravi navdih za ustvarjalke in čudovita pozornost za dojenčico.
    Ti pošiljam en velik objem, Majda

    OdgovoriIzbriši
  12. Woow, izjemna rozeta za dobrodošlico!
    Sem jo občudovala že ob vstopu v novo leto. Imam tudi sama željo, da jo enkrat ustvarim. Tvoja mi je res v navdih. Čudovita kombinacija potiskanih papirjev, čipk in bogate pentlje. Pa tako zelo nežna, ljubka ravno prav za prihod male deklica, ki je prišla na svet.

    OdgovoriIzbriši

Več objav...